Poradna - Šikana

Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Mobbing

Dobrý den,hledala jsem články, jak se bránit situaci, do které jsem se dostala, ale stále si nevím rady. Pracuji jako lékařka na malém pracovišti. Od začátku, co jsem nastoupila mě bývalá nadřízená dávala pouze úkoly týkající se dokumentace a ve spolupráci s dalším lékařem mi znemožňovali účast na poradách a cose týče nějakého zapracování - to se vůbec nekonalo. Oba dva následně podali výpověď a šíří o mně po celém městě pomluvy, přebírají naše pacienty a škodí i takto nadále. Onen kolega neustále dochází i v pracovní době na oddělení, kde provádí distribuci vajec mezi sestry, vejce se skladují i mezi léky a o tomto ví i vyšší vedení. Nová vedoucí tyto návštěvy dovolila, tudíž personál je stále nabádán proti mě. Situace se uklidní, ten člověk se tam objeví a zas se se mnou nikdo nebaví, sestry na mě vrhají nenávistné pohledy a na druhou stranu všichni dělají jakoby nic. Jen já jsem ta špatná, co byla proti těm vejcím. Mám kontaktovat přednostu oddělení? On o těch neshodách věděl, více méně stál při mě, ale teď tyto návštěvy dovolil také - kvůli sestrám, aby byl klid. Začínám mít psychické i fyzické problémy, ale na této práci jsem existenčně závislá, dokonce jsme se kvůli tomu přestěhovali a jinou práci zde nenajdu. Svěřené úkoly vždy plním perfektně, nepamatuji se, že bych udělala něco špatně. Vůbec nevím, jak tuto situaci řešit.

Odpovědi na otázku